į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2021-04-24. ČIA TIK BIZNIS. NIEKO ASMENIŠKO

Herkus Baranauskas-Deltuvis
· 
Čia tik biznis. Nieko asmeniško?


( rašinys ne apie nusibodusį virusą ir ne apie skiepus)


"Petys už laisvę", "Galimybių pasas", "pasiskiepyk ir būsi ramus"...


Kiek makaronų mums valdžia prikabino, o kiek dar prikabins, jei mes ir toliau jiems tą leisime?
Kokia prasmė iš visų tų "pasų" ir skiepų, jei pasak Dulkio, "reikės saugotis" ir dėvėti kaukes n-laiko?
Nors pačios kaukės nesaugo nieko, bet gi pamename Balevičiaus palinkėjimą - "kaukių reikia kontrolei".
Kaip karvei varpelio - kad piemeniui būtų legviau ganyti. O ir šunys į dirbtinį garsą reaguoja entuziastingiau, supaprastindami piemeniui darbą.

 

Taip ir mums - iš pradžių kaukes, paskui jau "galimybių pasus". Kurie lygiai taip pat nieko negarantuos - tą jau Dulkys patvirtino.


Bet jūs skiepykitės, būkite bandymų triušiais ir neškite farmacijos bendrovėms pelną.


Norite iliuzinio "galimybių paso", su kuriuo vis vien nešiosite kaukes, laikysitės atstumų ir vis vien negausite beveik nieko, kas jums ir taip priklauso, ką garantavo jūsų įgimtos teisės, Konstitucija, Konvencijos ir sutartys?
Norite "paso", nes tikitės iš valdžios "malonės" - nuvykti pas tėvus, sudalyvauti gimtadienyje ir nebūti nubaustiems?


Tai testuokitės pieno riebumą rodančiais testais, kurie tą pačią dieną parodys, kad jūs ir sergate, ir kad jau pasveikote.


Testuokitės ir neškit pajamas (nuo testuko po daugiau nei 40 eurų grynojo pelno) artimajam valdžios ratui, nes "netyčia sutapo", kad daugelis testuojančių privačių medicinos įstaigų priklauso "medikų sąjūdžiui", kuris ir padėjo į valdžią patekt "konservatoriams".


Kurie šią "plandemiją" pilnu tempu išnaudoja saviems tikslams - stumia reikiamas įstatymų ir net Konstitucijos pataisas, stumia šimtamilijoninius projektus, naikina smulkųjį ir vidutinį verslą (kas labai naudinga Maksimoms ir kitiems tinklams, "plandemijos" metu išsimokantiems milijoninius dividendus)...


Bet nuo visos šitos "plandemijos", priverstinių testavimų ir logika nepaaiškinamų skiepijimųsi (pasikartosiu - kokia prasmė skiepytis, jei net kaukes reikia dėvėti?) yra vienas vaistas. Pigus.


Galų gale pakilt nuo sofučių, susirinkt prie Seimo ir paaiškint (tegu ir labai nemandagia forma), kuria kryptimi valdžia turi eiti ir kokiu tempu tą turi daryti.


Nes mes jau turėjome pakankamai laiko, kad įsitikintume, jog režimas tyčiotis iš mūsų, iš mūsų vaikų ir griauti to, kas vadinama ekonomika, gražiuoju nenustos.


PS. O Britanija šitą "nu baisiai pavojingą virusą" pradėjo vadinti sezoniniu gripu. Ir kaip suprantu, nei mokyklų nebeuždarinės, nei ekonomikos nebegriaus.