į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2017-04-02. Varžėsi teniso mėgėjai

2017 m. balandžio 1 d. neformali jaunimo grupė „SVD būrys“ ir asociacija „Svėdasų bendruomenė“, kartu su partneriu Svėdasų Juozo Tumo - Vaižganto gimnazija organizavo ir pravedė asmenines stalo teniso mėgėjų varžybas. Varžyboms teisėjavo Užpalių stalo teniso klubo „Perkūnas“ vadovas - treneris Saulius Šližys. Dalyviai susirinko iš Kupiškio, Užpalių, Svėdasų miestelio ir seniūnijos bei svečiai iš Vilniaus ir kitur.

 

Buvo varžomasi moksleivių, moterų ir suaugusiųjų grupėse. Varžybos užtruko net 5 valandas. Po atkaklių kovų paaiškėjo nugalėtojai. Moterų grupėje pirmąją vietą iškovojo Ramunė Lapienytė. Užpalietis Pijus Keraminas mokinių grupėje užėmė pirmąją vietą, trečiąją iškovojo svėdasiškis Joris Giliauskas. Suaugusiųjų grupėje nugalėtoju tapo Eimutis Butkus. 


Tariame ačiū visiems padėjusiems organizuoti ir pravesti varžybas. Ypatingas ačiū visiems miestelėnams ir svečiams rėmusiems „SVD būrio“ organizuotą akciją Vasario 16-tosios šventės metu. Tai už jūsų padovanotus pinigus jaunimas turėjo galimybę suorganizuoti šias varžybas. Ačiū už Jūsų pasitikėjimą ir tikėjimą jaunimu!

Virginija Valikonytė