į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
BIBLIOTEKA
2015-08.26. Smagi viešnagė Ažuožeriuose

Saulėtą rugpjūčio 21 d. popietę Svėdasų bibliotekos vaikų klubas „Šypsenėlė“ svečiavosi šventėje „Pasakų kraitelę atvėrus“ Ažuožeriuose. Bibliotekininkė Daiva Agafanovienė jau dešimtus metus visus vaikučius kviečia į bibliotekos kiemelį išlydėti vasaros, pasveikinti pirmokų, pažiūrėti programėlės.

 

Mes šventėje dalyvavome pirmą kartą. Parodėme lėlių spektaklį pagal Justino Marcinkevičiaus pasaką „Grybų karas“. Pasiruošti spektakliui padėjo aktyvios bibliotekos skaitytojos: Jolanta Bunytė gamino lėles , o dekoracijas piešė Laima Žvirblienė. Vaikams vasara atostogų metas, bet ištikimiausi klubo nariai: Simonas Baronas, Vasarė Budreikaitė, Rokas Bučinskas, Austėja Medinytė, Indrė Nekrašaitė stengėsi lankyti repeticijas.

 

Vaikai ne tik vaidino, bet ir dalyvavo loterijoje, madų šou „Mes iš pasakų“, atlikinėjo įvairias užduotis, žaidė žaidimus. Indrė net tapo vieno žaidimo nugalėtoja. O kur dar įvairūs prizai ir siurprizai, tortas, vaišės, burbulų lietus, ir žinoma naujos pažintys. Žodžiu kaip tikroje pasakoje. Gal ši pasaka kada nors atkeliaus ir į Svėdasus.