į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
BENDRUOMENĖ
2016-11-25. Dovanos atkeliauja


 2016 m. lapkričio 24 d., Svėdasų bendruomenės namuose pirmoji diena, kada bendruomenės savanoriai laukė atnešamų dovanų Svėdasų seniūnijos vienišiems žmonėms. Laukti neprailgo. Inga Kilienė atvyko su dviem didžiulėmis dėžėmis, net 87 vienetais, namuose virto ir kaip saldainiai supakuoto muilo gabalėliais. Žaliavą muilo virimui padovanojo Vilija Černiavskė, šiuo metu gyvenanti Vilniuje, bet vaikystės vasaras leidusi Svėdasuose.

 

Virginija Valikonytė ir Egidija Miškinienė prisidėjo iš virvelių nertomis dėžutėmis. Dalia Rimkienė - naminio rankų ir kūno kremo, pagaminto iš bičių vaško, indeliais. Miglė Baklanova ir jos šeima polimeriniu moliu dekoruotais šaukšteliais. Prie dovanų banko pridėjome ir mokymų metu bendruomenės moterų sukurtus gaminius: rankų darbo žvakes, paveikslus "nutapytus" vilna, muilą, polimeriniu moliu dekoruotus varpus bei šaukštelius, kietųjų kvapų gabalėlius. Neiškentę čia pat padarėme visų grožybių parodą, kurią užfiksavome nuotraukose.


Vakar sulaukėme netikėtos paramos: svėdasiškė Lina Ambrazevičiūtė į bendruomenės sąskaitą pervedė 100 eurų su mielu nurodymu panaudoti juos dovanų ar reikalingų maisto produktų, skirtų vienišiems Svėdasų krašto žmonėms, įsigijimui. Ačiū, Lina. Mes deramai panaudosime Jūsų paramą.
Ačiū visiems prisidėjusiems ir dar prisidėsiantiems. Dovanų bankas auga ir pilnėja! 
Linkiu visiems užsikrėsti gerumu ir dosnumu!

Svėdasų bendruomenės tarybos pirmininkė
Virginija Valikonytė