į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
BENDRUOMENĖ
2015-11-22. Talka

Svėdasų bendruomenė vykdo Žemės ūkio ministerijos finansuojamą projektą "Poilsiavietės prie Alaušo ežero įrengimas". Pagal šio projekto remiamas veiklas numatyta sutvarkyti Svėdasų miestelyje šalia Alaušo ežero esančią pakrantę, įrengti ten maudyklą, erdvę aktyvaus poilsio, edukaciniams ir kultūriniams renginiams, skatinti bendruomenę savanoriškai rūpintis kaimo viešosiomis erdvėmis bei padidinti regiono patrauklumą gyventojams ir turistams.

Dar visuotinio bendruomenės susirinkimo metu buvo nutarta surengti talką Alaušo pakrantės sutvarkymui. Šiandien po pietų bendruomenės nariai susirinko bendram darbuį: grėbė lapus, sutvarkė  išgriuvusius medžius, pjovė žolę. Oras buvo tarsi pagal užsakymą, tad ir darbas ėjosi sparčiai. Talkoje dalyvavo apie 14 žmonių. Jų nuveikto darbo frontą galėsite įvertinti apsilankę ties senelių namais esančioje pakrantėje.

 

Jau sumontuoti visi suoliukai ir kiti numatyti įrenginiai, tad galėsite ne tik pasisėdėti, bet ir pasimankštinti su naujaisiais treniruokliais...



Susisiekite su mumis!

Vardas:*
Vardas:*
Įmonė:
El. paštas:*
Telefonas:
* Privalomi laukai
Siųsti