į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
Anykščių policijos vadovai lankėsi rajono seniūnijose

Lapkričio mėnesio pabaigoje – gruodžio mėnesio pradžioje Anykščių rajono policijos komisariato viršininkas Rimantas Čepulis kartu su policijos komisariato padalinių vadovais aplankė Anykščių rajono seniūnijas, kur susitiko su seniūnijų gyventojais.

 
Susitikimuose gyventojai ypač dėmesingai išklausė policijos pareigūnų patarimus, kaip elgtis Euro įvedimo laikotarpiu.

Ypač pareigūnai akcentavo tai, kad Eurai nei namuose, nei gatvėje keičiami nebus, todėl apie su tokiais pasiūlymais apsilankiusius asmenis reikia iš karto informuoti policiją. Visiems, į susitikimus su policijos pareigūnais atėjusiems, gyventojams buvo įteikti informaciniai lankstinukai „Euras Lietuvoje: 10 svarbiausių dalykų“. 


Dar viena, ypatingai aktuali problema seniūnijose – eismo saugumas. Beveik kiekvienos seniūnijos gyventojai skundėsi, kad jiems trūksta įrengtų kelio ženklų, pėsčiųjų perėjų, greičio slopinimo kalnelių. Anykščių policijos vadovai priminė gyventojams priemones, kurias vykdo policija, kad būtų užtikrintas saugus eismas, tačiau vien policijos pastangų neužtenka – visi eismo dalyviai turėtų būti sąmoningi ir patys rūpintis saugumu: dėvėti atšvaitus, segėti saugos diržus, neviršyti greičio, nevairuoti apsvaigę nuo alkoholio. 


 Anykščių policijos vadovai gyventojus kvietė būti aktyviais ir pilietiškais, pastebėti daromus pažeidimus, bendradarbiauti su policija, taip kuriant saugią gyvenamąją aplinką sau ir savo artimiesiems.

Anykščių r. PK informacija