į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2022-07-13. ĮKURTUVĖS


Svėdasuose veikia atvira jaunimo erdvė – „Jaunimo bunkeris“


2022 m. birželio 1 d. asociacija „Svėdasų bendruomenė“ Svėdasų miestelyje pradėjo teikti atvirojo darbo su jaunimu paslaugą Atviroje jaunimo erdvėje ,,Jaunimo bunkeris“ jaunimui (asmenims nuo 14 iki 29 metų).


Atvira jaunimo erdvė – „Jaunimo bunkeris“ įkurta Anykščių kultūros centro Svėdasų skyriaus pastato rūsyje ir yra atidaryta antradieniais, trečiadienis ir ketvirtadieniais nuo 16 iki 20 valandos. Su jaunimu dirba vienas darbuotojas, paslaugą finansuoja Anykščių rajono savivaldybė.


Praėjo pirmasis darbo mėnuo, baigėsi nežinios, laukimo, didžiulio jaudulio periodas ir šiandien jau galima apžvelgti rezultatus: su jaunimu dirbta 84 valandos (iš jų – 56 kontaktinės), erdvę aplankė 16 unikalių jaunų žmonių, bendras lankytojų skaičius – 26. Taigi, kontaktas užmegztas, darbas vyksta toliau. Numatyti ir paskelbti „Jaunimo bunkerio“ visos vasaros renginiai, suteiksiantys galimybę pažinti, išmokti, bendrauti, džiaugtis ir švęsti jaunystę ir gyvenimą.


Nuobodžiauji? Norisi kažko... kitokio? Rūpi būti naudingam, tačiau nežinai, nuo ko pradėti? O gal jautiesi vienišas? Nedvejok, susisiek su Svėdasų bendruomenės atviros jaunimo erdvės jaunimo darbuotoju Arvydu Kiliumi (tel. Nr. 8 687 57147), įsijunk į „Jaunimo bunkerio“ bendruomenę ir gyvenk svajonių vasarą! Jei patiks – pasilik ir rudenį bei žiemą. Kartu sugalvosime, kaip kasdienybę padaryti nekasdienišką!


Jei perskaitę žinutę giliai atsidūstate, supratę, kad jau nepatenkate į jaunimo grupę, – Jūs vis tiek esate laukiami! Suteikiame Jums galimybę vėl būti jauniems – padirbėti savanoriais, mentoriais, lektoriais, vedliais ar tiesiog pabūti užkrečiančiais pavyzdžiais Svėdasų atviroje jaunimo erdvėje! Mikė Pūkuotukas teigia: „Tu drąsesnis, nei manai. Stipresnis, nei atrodai. Ir protingesnis, nei galvoji.“ (Alan Alexander Milne) Belieka tuo patikėti!

Daugiau nuotraukų ČIA


Asociacijos „Svėdasų bendruomenė“ informacija