į pradžią   |   turinys   |   susisiekite  
NAUJIENOS
2021-06-28. ŠIANDIEN SPAUDOS KONFERENCIJA SEIME

P. Gražulio ir Didžiojo šeimos gynimo maršo organizatorių spaudos konferencija 2021 06 28 d. 10 val. Ar tolesni pilietiniai protestai gali iššaukti pirmalaikius rinkimus?

 

Seimo nario P. Gražulio ir "Didžiojo šeimos gynimo maršo" organizatorių spaudos konferencija: "Po įvykusių protestų bangos smarkiai smuko valdžios ir pakilo Prezidento reitingai, žmonės aiškiai pareiškė nepasitikėjimą valdančiaisiais ir išreiškė pasitikėjimą Prezidentu.

 

Ar tolesni pilietiniai protestai gali iššaukti pirmalaikius rinkimus?" Spaudos konferencijoje bus pristatyti artimiausi "Lietuvos šeimų sąjūdžio" veiksmų planai. Valdžios ir teismų taikomi dvigubi standartai piktina visuomenę, baltarusių protestuotojams leidžiama uždaryti mūsų kelius, o mūsų piliečiams neleidžiama organizuoti taikaus mitingo prie Seimo.

 

Teismas LGBT skundą išnagrinėja be eilės, iki numatyto renginio ir nurodo išduoti leidimą "vaivorykštiniam" paradui, tuo tarpu tas pats teismas Šeimų sąjūdžio skundo nagrinėjimą tyčia atideda jau po renginio, tokiu būdu kad ir netiesiogiai, bet labai aiškiai prisidėdamas prie R. Šimašiaus draudimo. Drastiškai smukę valdančiųjų partijų ir jų lyderių reitingai rodo aiškų visuomenės nepasitikėjimą valdžios vykdoma politika.

 

Kylantys Prezidento reitingai rodo aiškų visuomenės palaikymą ir pritarimą G. Nausėdos veiksmams. Daugiau nei 75 procentai Lietuvos žmonių palaiko ir pritaria "Didžiojo šeimos gynimo maršo" idėjoms ir reikalavimams.

 

Seimo narys, Tautos ir Teisingumo sąjungos pirmininkas P. Gražulis pirmadienį ryte, prieš prasidedant spaudos konferencijai, Seime įregistruos rezoliuciją "Dėl palaikymo LR Prezidento pozicijai ir sprendimui nepasirašyti laiško smerkiančio Vengrijos įstatymą, kuriuo buvo uždrausta LGBT propaganda nepilnamečiams", taip pat praneš apie iniciatyvą LR Seime priimti analogišką įstatymą koks buvo priimtas Vengrijoje, kuriuo ir Lietuvoje būtų visiškai uždrausta bet kokia informacija apie LGBT ir translytiškumą nepilnamečiams.

 

Spaudos konferencija įvyks pirmadienį, birželio 28 dieną, 10 val. Seimo spaudos konferencijų salėje. Spaudos konferencijoje dalyvaus: Seimo narys, Tautos ir Teisingumo sąjungos (centristai, tautininkai) pirmininkas P. Gražulis, "Didžiojo šeimos gynimo maršo" organizatoriai Raimondas Grinevičius, Arvydas Daunys, Dobilas Sinkevičius.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bysPsNrddNo